avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 968 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită poprire pe salariu
Discuție deschisă în Executare silită

poprire pe salariu

Un executor bancar imi poate opri tot salariul fara instiintare,timp de mai multe lunii?
Cel mai recent răspuns: yvan , utilizator 08:03, 18 Iulie 2012
Nu, ati inteles gresit, indemnizatia de crestere copil nu poate fi poprita pt niciun fel de datorii.
Ultima modificare: Marți, 17 Iulie 2012
gi-jane2, moderator
yvan a scris:

Multumesc frumos pentru sprijin .Sa inteleg ca el imi poate opri tot salariul fara ca eu sa mai pot face ceva.Dar la lege ati spus ca nu poate opri mai mult de 1/3 din venituri.El imi ia tot.

Personal exclud faptul ca va este oprit tot venitul din vina executorului sau cu implicarea acestuia. Nu vi se poate lua tot. Insa au fost si sunt cazuri in care bancile unde debitorul isi are contul de salarii nu se mai obosesc in a opri si a vira catre executorul judecatoresc 1/3 din venituri, ci opresc tot pentru ca le este mai usor din punct de vedere birocratic. Adica angajatul X din banca nu se mai oboseste sa scada 1/3 din salariul lui Popescu, ci trimite tot salariul acestuia la executor, iar executorul nu spune nimic pentru ca nu este treaba lui sa calculeze in locul bancii.
Va multumesc.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Executare silita. MARINA11 MARINA11 Am primit de la un executor judecatoresc proprire pe salariul unui angajat (pentru un credit neachitat). Care este procentul maxim care poate fi retinut ... (vezi toată discuția)
Executare silita pt un credit pe card zuzulici74 zuzulici74 In urma unor probleme familiale din decembrie nu am mai putut sa platesc rata la un card de credit(card pe care primesti valoarea la trei salarii),am primit o ... (vezi toată discuția)
Dificultati la ridicarea popririi selected selected Buna ziua. Am o problema cu bancile :D . Am poprire pe contul curent pentru un titlu executoriu. Angajatorul a primit si el titlul executoriu si mi-a retinut, ... (vezi toată discuția)