tatal meu mort de 35 de ani,eu aveam 6ani am trait cu mama, aveam casa ramasa de la tata de 2 camere si un hol , eu mam casatorit si am un copil de15 ani in timpul casatoriei am construit lipit de casa parinteasca 4 camere si un hol cu intrari separate ce drepturi am ?caci mama vre sa plec din casa, pentru a veni o nepoata [fata surori mele].mentionez ca la mostenire sunt eu, mama si sara. ce cota parte am din tot.
In masa succesorala nu intra partile de imobil pe care Dv. le-ati construit astfel incit doar cele doua camere si holul formeaza obiect al comunitatii succesorale dintre Dv., sora si mama.Daca acest imobil a fost dobindit de parintii Dv. impreuna, intra la partaj jumatate din valoarea acestuia, cealalta jumatate fiind a mamei ca si dreptul ei din comunitatea matrimoniala de bunuri.Asupra succesiunii, cotele sunt de 1/4 parte mama Dv. iar.Dv. si sora veti culege, in parti egale , restul de 3/4.
Donatie intre soti
VULTURYNE
Vreau sa-mi raspundeti si mie documentat la 2 intrebari:
Am doua case si alte valori facute in timpul casniciei cu sotul meu, exclusiv prin munca noastra, ... (vezi toată discuția)