avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 470 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Carte funciară - Cadastru, ... inregistrare mostenire
Discuție deschisă în Carte funciară - Cadastru, Intabulare şi alte formalităţi funciare

inregistrare mostenire

Buna ziua,
As avea si eu o intrebare, ce acte imi trebuie sa pot inregistra la primarie un pamant si o casa mostenite. Am facut succesiunea si am intrat in posesia certificatului de mostenitor.
Ce pasi trebuie sa fac in continuare?
Si in cat timp trebuie sa il inregistrez a trecut deja o luna si jumatate de cand am intrat in posesia actului?
Cel mai recent răspuns: ContSters77095 , utilizator 07:40, 17 Iulie 2012
asa cum ati specificat ati intrat in posesia certificatului de mostenitor cu acest act si cu c.i mergeti la primarie si va inregistrati .....
Va multumesc pentru raspuns.
Trebuie sa merg intr-un anumit termen o luna?
Ma gandesc sa nu fii depasit?
Certificatul a fost eliberat pe 25 mai 2012.
Veti plati, cel mai probabil, o amenda modica.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Mostenire de pe urma bunicii andrugrasu andrugrasu Buna ziua si multumesc in avans pt orice informatii legate de speta mea. Bunica mea a decedat pe 25 dec 2012. Avea in propietate o garsoniera, un teren cu o ... (vezi toată discuția)
Redeschidere succesiune gabydcg gabydcg Se poate cere reimpartirea pamantului ,dupa 25 ani in care 4 frati au avut inscrise pe rol la primarie 4 bucati de pamant? Adica cei 4 frati au stabilit in ... (vezi toată discuția)
Eroare materiala inregistrare tardiva certificat de nastere janos_robert janos_robert In urma unei sentinte irevocabile in anul 1998 instanta a dispus inregistrarea nasterii copillului care implinise 17 ani...caruia parintii au omis sa -i faca ... (vezi toată discuția)