avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 805 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... divort cu copil cu handicap
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

divort cu copil cu handicap

sotia nu ma lasa s-ami vad copilul pana la hotararea de divort unde pot sa ma adresez.
Ultima modificare: Joi, 19 Iulie 2012
gi-jane2, moderator
puteti sa actionati pe calea ordonantei presedintiale, sa cereti un program de vizita.
deja sunt in divort ,ex sotia a depus in localitatea sa ,iar eu am facut cerere reconvent...parca ca a locuit impreuna in alt oras si mi sa dat castig de cauza si pana la ajungerea dosarului nu ma lasa sa vad copilul cea ce inseamna doua trei luni
drept sa spun nu inteleg exact ce spuneti. i s'a aprobat ei o ordonanta presedintiala prin care vi se restrange dreptul sa vizitati copilul ?
dansa are casa in tecuci o mostenire unde are si adresa impreuna cu copilul si a depus divortu la tecuci iar eu am demonstrat ca ultimul domicilu comun lam avut la galati cea ce am mutat dosaru la galatii si de atunci nu mai vrea sa ma lese sa iau leg,cu copilul ,pot sa ma adresez organelor de politie pentru a ma ajuta sa ajung la copil
dupa cum spuneam, calea pe care trebuie sa mergeti este : modificarea actiunii de divort in sensul in care sa cereti program de vizita si ordonanta presedintiala prin care sa cereti un program de vizita pana la solutionarea divortului.

ordonanta presedintiala ar trebui sa se judece in cateva saptamani.

daca aveti angajat avocat, va ghideaza, daca nu, va sugerez sa angajati unul

Alte discuții în legătură

Vizitarea minorilor in timpul divortului valylie valylie Buna ziua!!Sant in divort cu sotia mea ,avem 2 fetite impreuna de 7 si 8 ani.Cu toatea ca de cand am intentat divort am platit pensie alimentara cam cit ar ... (vezi toată discuția)
Divort cu minori Fmrs Fmrs Buna ziua , sunt in proces de divort cu sotia mea , stam separati iar copilul sta cu ea si familia ei , nu ma lasa sa iau si eu copilul la domiciliul meu sa ... (vezi toată discuția)
Divort, partaj, custodie copil cristianvasilache cristianvasilache Buna ziua! Sunt un barbat de 33 de ani, casatorit din 2009, am o fetita de 1 an si 10 luni. Vreau sa divortez de sotia mea, cu care nu ma mai inteleg de mult ... (vezi toată discuția)