avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1836 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... divort cu copil cu handicap
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

divort cu copil cu handicap

sotia nu ma lasa s-ami vad copilul pana la hotararea de divort unde pot sa ma adresez.
Ultima modificare: Joi, 19 Iulie 2012
gi-jane2, moderator
Aveti un drept de creanta pt investitiile facute in masura in care reusiti sa le dovediti. Puteti sa aveti pretentii pana sa se implineasca 3 ani de la despartire
pana la hotararea de divort ,sotia a inceput sa si aduca acasa un barbat,care din spusele vecinelor acest barbat se comporta urat cu copilul care avand un handicap grav,si nu prea intelege,cum as putea sa demonstrez acest lucru in fata legiitorului.
Chemandu-i pe vecini ca martori

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Vizitarea minorilor in timpul divortului valylie valylie Buna ziua!!Sant in divort cu sotia mea ,avem 2 fetite impreuna de 7 si 8 ani.Cu toatea ca de cand am intentat divort am platit pensie alimentara cam cit ar ... (vezi toată discuția)
Divort cu minori Fmrs Fmrs Buna ziua , sunt in proces de divort cu sotia mea , stam separati iar copilul sta cu ea si familia ei , nu ma lasa sa iau si eu copilul la domiciliul meu sa ... (vezi toată discuția)
Divort, partaj, custodie copil cristianvasilache cristianvasilache Buna ziua! Sunt un barbat de 33 de ani, casatorit din 2009, am o fetita de 1 an si 10 luni. Vreau sa divortez de sotia mea, cu care nu ma mai inteleg de mult ... (vezi toată discuția)