avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1837 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... divort cu copil cu handicap
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

divort cu copil cu handicap

sotia nu ma lasa s-ami vad copilul pana la hotararea de divort unde pot sa ma adresez.
Ultima modificare: Joi, 19 Iulie 2012
gi-jane2, moderator
va multumesc,o alta problema m-ai am,ca mia ramas autoturismul in curte la sotie fiind bun comun,dar nu are masina domicilul la ia este inscris la domicilul unde l-am avut impreuna,cum as putea sal scot pana la solutionarea divortului,ca mia zis daca al iau ma baga la viol de domicilu.
tot pe calea ordonantei presedintiale
la prima locuinta unde am dobandito de la o matusa de amea de 15 in urma ,care nu am dat bani dar am facut contact de vanz=cump,ca dupa muartea dansei sa nu ne trezim cu mostenitori,la divotul de sotie,pot dovedi cu martori ca nu a locuit nici o zi la aceast domicilu,ca sa pot recupera mai mult din partaj ,ea dorind ca sa ia jumatate din casa si avand si un copil el va face parte.
Copilul nu are parte la partaj. Faptul ca sotia nu a locuit in acea casa, nu-i scade cota de proprietate. Dvs puteti solicita o cota mai mare doar daca puteti dovedi ca ati contribuit mai mult la achizitionarea bunului, la intretinerea si imbunatirea lui. Nu stiu daca puteti dovedi ca a fost o donatie si cu ce va ajuta
sotia a dobandit o mostenire de la parinti,apoi sotia mia zis sa restauram casa ,cea ce am si facut ,in actul de mostenire eu nu sunt trecut ,in cazul de divort ,eu pot sami redobandesc cheltuielele ce le-am facut in aceasta casa.

Alte discuții în legătură

Vizitarea minorilor in timpul divortului valylie valylie Buna ziua!!Sant in divort cu sotia mea ,avem 2 fetite impreuna de 7 si 8 ani.Cu toatea ca de cand am intentat divort am platit pensie alimentara cam cit ar ... (vezi toată discuția)
Divort cu minori Fmrs Fmrs Buna ziua , sunt in proces de divort cu sotia mea , stam separati iar copilul sta cu ea si familia ei , nu ma lasa sa iau si eu copilul la domiciliul meu sa ... (vezi toată discuția)
Divort, partaj, custodie copil cristianvasilache cristianvasilache Buna ziua! Sunt un barbat de 33 de ani, casatorit din 2009, am o fetita de 1 an si 10 luni. Vreau sa divortez de sotia mea, cu care nu ma mai inteleg de mult ... (vezi toată discuția)