avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 998 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Divort cu minori
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Divort cu minori

Buna ziua , sunt in proces de divort cu sotia mea , stam separati iar copilul sta cu ea si familia ei , nu ma lasa sa iau si eu copilul la domiciliul meu sa imi execit dreptul de parinte , sa am relatii parintesti , zice ca doar dupa terminarea divortului sa decida statul . Mentionez ca platesc pensie alimentara de 3 luni fetel noastre , procedeaza corect ? Ce as putea face pentru a-mi vedea fata si a o lua o zi doua la mine .
Cel mai recent răspuns: Avocat Tabrea Alexandru , Avocat 09:31, 30 Aprilie 2020
Ambii părinți au drepturi egale.
Ce zice ea reprezintă de fapt o limitare a drepturilor dvs. după divorț.
Sa.va dea dovadă ca primeste pensia.

Puteti deschide si un proces pe ordonanța presedintiala.
Ar fi însă bine sa stiti exact cum să procedati si sa discutați și cu un avocat daca va permiteți.
Ultima modificare: Joi, 30 Aprilie 2020
CLAUDIU LASCOSCHI, Avocat
Cereti pe calea ordonantei presedintiale un program de vizita provizoriu pe perioada divortului.
Exact, rezolvați pe calea ordonanței președințiale, care se soluționează cu celeritate astfel încât să nu fiți nevoit să așteptați până la pronunțarea soluției din dosarul de fond!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Ordonanta presedintiala de incredintare a minorului mihaoa mihaoa Buna ziua. Se poate depunde o ordonanta presedetiala de incredintare a minorului daca nu am depus inca dosarul de divort? Sotul meu a parasit domiciliul de o ... (vezi toată discuția)
Actiune de exercitare a autoritatii parintesti in comun in timpul casatoriei? ionescucarmen ionescucarmen ati mai intalnit ca reclamanta sa introduca actiune in timpul casatoriei sa se stabileasca autoritatea parinteasca in comun si sa fie obligat tatal sa ... (vezi toată discuția)
2 procese pe aceeasi materie San1985 San1985 Buna seara! In cazul in care sotia mea a deschis proces pentru stabilire pensie intretinere, daca eu bag divort, procesul ei se anuleaza fiind pe aceeasi ... (vezi toată discuția)