avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 921 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... succesiunea
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

succesiunea

mai am vreu drept daca la moartea tatalui meu, acum 39 de ani cand sa facut taxa de mostenire eu aveam vreo 7-8 ani ,iar in locul meu asemnat fratele mamei,iar sora mea a semnat singura avea vreo 15 sau 16 ani. Intrebare; 1. se poate sa se mai faca succesiune pentru ca eram minor si nu am semnat eu. 2.ce parti avem fiecare eu,sora si mama.
Daca spuneti ca a semnat in locul dvs unchiul, eu inteleg ca dvs fiind minor la data dezbaterii succesiunii ati fost reprezentat de acesta, fiind parte la acea succesiune.

Nu aveti certificatul de mostenitor? Nu scrie ca sunteti mostentor al tatalui dvs reprezentat prin unchi?

Faceti rost de o copie a acestui certificat, pt ca daca el exista nu se mai poate dezbate o alta succesiune de pe urma tatalui, decat daca au fost exclusi unii mostenitori sau unele bunuri.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Act de mostenitor corinacarstoiu corinacarstoiu Ce se intampla in cazul in care intr-un act de mostenitor figureaza 2 persoane (mama si fiu pentru succesiunea sotului, respectiv a tatalui), dar din cauza ... (vezi toată discuția)
Nelamurire certificat mostenitor goga21 goga21 Titlul de proprietate pe terenul intravilan si extravilan a fost emis pe numele tatalui meu in anul 1994 .In acelasi an tatal meu a decedat.Succesiunea s-a ... (vezi toată discuția)
Succesiune dupa bunici nell nell Buna ziua, Tatal meu a murit acum 15 ani. Acum a murit si bunicul meu (din partea tatalui). Eu, mai am o sora, mama traieste iar din partea bunicului 2 ... (vezi toată discuția)