avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 347 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... ce drept am daca am agresat o nepoata in casa mea
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

ce drept am daca am agresat o nepoata in casa mea

nepoata mea [fata surorii mele] a venit in casa mea si mia agresat sotia si fata iar eu am lovito, ma poate condamna este caz penal?
Avandu-se in vedere imprejurarile,si cronologia evenimentelor se poate constata o eventuala stare de legitima apararea,dar este doar o ipoteza deoarece nu ati furnizat prea multe amanunte.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Depasirea limitelor legitimei aparari cryingangel cryingangel Imi poate da cineva, va rog, un exemplu pentru depasirea limitelor legitimei aparari si pentru depasirea limitelor starii de necesitate.Multumesc anticipat.:\"> (vezi toată discuția)
Legitima aparare din codul penal actual vs viitorul cod penal Cabinet de Avocat ”Patrascu Razvan” Cabinet de Avocat ”Patrascu Razvan” Raspunzand unui utilizator, constat cu surprindere modificari esentiale in ceea ce priveste \\\\\\"legitima aparare\\\\\\" din viitorul Cod Penal. Pentru a ... (vezi toată discuția)
Autoaparare vajdajolan vajdajolan Totul a inceput intrun bar unde individul vazind ca sotul a cumparat un pachet de tigari i-a cerut iar el nu i-a dat spunind sa-si cumpere si el caci la costat ... (vezi toată discuția)