Intrebare celor care ma vor ajuta si pe mine cu urmatoarea intrebare .Acum o luna si 3 saptamani , un echipaj al politiei rutiere la oprit pe fratele meu , eream impreuna cu el , veneam de la o onomastica, si cum consumasem bauturi alcoolice a avut o 0,42 in etilo... si la sange sub 0,80 ,Acum incepe faza interesanta sa cerut un calcul la care a venit mai mult intre 0.75si 0.85 Interesant este faptul ca in ultima perioada am vazut pe acest forum numai valori ca cele ale fratelui meu , ce consecinte ar putea trage ?? Ma doare sa il vad distrus ,multumesc frumos
Donule patrascu intreb urmatoarea chestiune,, din punct de vedere legal daca expira termenul de 120 de zile de suspendare a dreptului de a conduce pentru contraventie, cum rezulta din valorile alcoolemiei sar putea interpreta ,,nevinovatia,, ca si infractiune si ar putea obtine dovada de circulatie din punct de vedere legal pana la finalizarea cercetarilor, pentru ca daca v-a sta un an sa ziceam fara permis si se dovedeste a fii contraventie cine ar aveea,de pierdut in cazul asta, credeti ca procurorul v-a elibera dovada de circulatie , pentru ca daca nu, ne gandeam sa mergem, pe prezumtia de nivinovatie sa dam in judecata pentru a obtine drept de circulatie, cum am mai spus pana la finalizarea dosarului , ce parere aveti sa asteptam decizia ????