avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 557 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Cuantum alcoolemie si consecintele acesteia
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Cuantum alcoolemie si consecintele acesteia

Intrebare celor care ma vor ajuta si pe mine cu urmatoarea intrebare .Acum o luna si 3 saptamani , un echipaj al politiei rutiere la oprit pe fratele meu , eream impreuna cu el , veneam de la o onomastica, si cum consumasem bauturi alcoolice a avut o 0,42 in etilo... si la sange sub 0,80 ,Acum incepe faza interesanta sa cerut un calcul la care a venit mai mult intre 0.75si 0.85 Interesant este faptul ca in ultima perioada am vazut pe acest forum numai valori ca cele ale fratelui meu , ce consecinte ar putea trage ?? Ma doare sa il vad distrus ,multumesc frumos
uau, denisa andreea, rezultatele fratelui tau au venit intr-o luna si pentru cele 2 probe si pentru recalculare...la mine a durat 1 luna pentru probe si 5 luni pentru recalculare.
cat despre intrebarea ta in cat timp se da solutionarea...asta este o intrebare fara raspuns, de exemplu eu astept de pe 29 iunie...
Pai da se asteapta destul de mult din moment ce ajunge la parhet depinde de incarcarea procurorrilor cu dosare , si nu este un timp estimativ asteptam, si el la fel are dosarul ajuns de pe 5 iunie s-ar putea sa mai asteptam cateva luni S ucces
eriqwe ce alcoolemie ai avut in probe si ct la recalculare?
0.75 si 0.55, iar la recalculare scria pe ultima foaie asa ca o concluzie ca as fi putut avea 0.90 la momentul opririi in trafic
WOW aproape la fel ca la mine in probe
Ce parere ai ne da si noua scoatere? sau mergem la instanta , alte pareri ? Multumesc

Alte discuții în legătură

Scadere limita alcoolemie casttelano casttelano Stie cineva daca a scazut pragul de alcoolemie la 0,5 de la 0,8 am inteles cu 1 ianuarie 2012 ca sa propus, dar concret nu se stie nimic , deoarece eu sunt in ... (vezi toată discuția)
Conducere sub influenta bauturilor alcoolice danut6666 danut6666 In primul rand vrea sa multumesc celor care ami vor raspunde si mie la o intrebare lagat de un eveniment rutier, Am mai vazut cateva persoane pe forum in ... (vezi toată discuția)
Valoare probatorie a recalcularii alcoolemiei!!! danut6666 danut6666 Daca a fost intocmit un dosar ce cercetare penala pentru conducere sub influenta alcoolului iar probele de sange au venit sub 0,80 amandoua , sa cerut caclulu ... (vezi toată discuția)