Intrebare celor care ma vor ajuta si pe mine cu urmatoarea intrebare .Acum o luna si 3 saptamani , un echipaj al politiei rutiere la oprit pe fratele meu , eream impreuna cu el , veneam de la o onomastica, si cum consumasem bauturi alcoolice a avut o 0,42 in etilo... si la sange sub 0,80 ,Acum incepe faza interesanta sa cerut un calcul la care a venit mai mult intre 0.75si 0.85 Interesant este faptul ca in ultima perioada am vazut pe acest forum numai valori ca cele ale fratelui meu , ce consecinte ar putea trage ?? Ma doare sa il vad distrus ,multumesc frumos
uau, denisa andreea, rezultatele fratelui tau au venit intr-o luna si pentru cele 2 probe si pentru recalculare...la mine a durat 1 luna pentru probe si 5 luni pentru recalculare.
cat despre intrebarea ta in cat timp se da solutionarea...asta este o intrebare fara raspuns, de exemplu eu astept de pe 29 iunie...
Pai da se asteapta destul de mult din moment ce ajunge la parhet depinde de incarcarea procurorrilor cu dosare , si nu este un timp estimativ asteptam, si el la fel are dosarul ajuns de pe 5 iunie s-ar putea sa mai asteptam cateva luni S ucces