buna ziua pe 7 iunie am avut ultimu termen in proces ,inculpatii au fost pedepsiti cu pedeapsa cu inchisoarea cu suspendare si obligati la plata cheltuieli judiciare si daune civile si morale partilor vatamate adica mie si bunicii intrebarea mea este ca vineri inculpatii au primit sentinta acasa in termen de 15 zile tre sa imi dea banii ce fac daca nu mii da ,merg la executor sau imi trebuie sentinta ajutatima va rog !
Da, procesul dvs. nu s-a terminat.
Se pare ca parchetul vrea ca inculpatii sa ajunga dupa gratii toti sau doar unii dintre ei.
Aveti dreptul de a cere un termen pentru a va angaja avocat la recurs.
Dosarul se afla in prezent la instanta de recurs daca parchetul deja si-a motivat recursul..
Verificati in ce zile au program cu publicul si mergeti la arhiva sa va documentati.
Buna ziua pe data de 22 noiembrie am proces la curtea de apel bacau ! recurul a fost inaintat de parchet mie imi trebuie avocat? eu sunt parte civila nu sunt vinovat!
Ce urmeaza?
spike00spiegel
Am avut un proces the plangere impotriva NUP ca intimat, si se pare ca am castigat, pe portal.just.ro e afisat \"Respinge plângerea. Definitivă \" A trecut ... (vezi toată discuția)