avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 671 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Sentinta de condamnare si obligarea la despagubiri ...
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei penale - reguli, acte, termene, căi de atac

Sentinta de condamnare si obligarea la despagubiri materiale si morale-cum procedam?

buna ziua pe 7 iunie am avut ultimu termen in proces ,inculpatii au fost pedepsiti cu pedeapsa cu inchisoarea cu suspendare si obligati la plata cheltuieli judiciare si daune civile si morale partilor vatamate adica mie si bunicii intrebarea mea este ca vineri inculpatii au primit sentinta acasa in termen de 15 zile tre sa imi dea banii ce fac daca nu mii da ,merg la executor sau imi trebuie sentinta ajutatima va rog !
Cel mai recent răspuns: cipriang4s , utilizator 14:01, 17 Iulie 2013
Mai sus va spuneam ca dupa ce sentinta ramane defintiva, puteti proceda asa cum am aratat.
Deocamdata trebuie sa asteptati solutionarea recursului.

Da, procesul dvs. nu s-a terminat.
Se pare ca parchetul vrea ca inculpatii sa ajunga dupa gratii toti sau doar unii dintre ei.
Aveti dreptul de a cere un termen pentru a va angaja avocat la recurs.

Dosarul se afla in prezent la instanta de recurs daca parchetul deja si-a motivat recursul..
Verificati in ce zile au program cu publicul si mergeti la arhiva sa va documentati.
Buna ziua pe data de 22 noiembrie am proces la curtea de apel bacau ! recurul a fost inaintat de parchet mie imi trebuie avocat? eu sunt parte civila nu sunt vinovat!
astazi am intrat in posesia sentintei penale nr xxx pot sa merg cu ea la executor sau astept ce?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Comunicare minuta penala dragosandrei dragosandrei Daca in urma comunicarii minutei penale s- adispus acordarea pedepsei de 2 ani cu suspendare cum imi recuperez prejudiciul ?? (vezi toată discuția)
Ce urmeaza? spike00spiegel spike00spiegel Am avut un proces the plangere impotriva NUP ca intimat, si se pare ca am castigat, pe portal.just.ro e afisat \"Respinge plângerea. Definitivă \" A trecut ... (vezi toată discuția)
Legalizare cercetasa cercetasa o sentinta definitiva trebuie legalizata pentru a putea cere despagubirile morale si materiale de la inculpat? (vezi toată discuția)