avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 838 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Taxa pe Valoarea Adaugată - TVA recuperare TVA extern
Discuție deschisă în Taxa pe Valoarea Adaugată - TVA

recuperare TVA extern

Buna ziua,

firma RO achizitioneaza autoturism de la firma ES care livreaza masina (demonstrabil cu plata autopistelor ES-RO si cu ordinul de deplasare al administratorului formei RO).
Firma ES face factura cu TVA.
Pentru rambursarea TVA din UE contabila firmei RO va depune declaratia 390 VIES(firma RO este inregistrata in ROI si are cod valid de TVA) si declaratia 318 si 319 ? sau trebuie apelat la o firma recuperatoare de TVA extern?
Va multumesc

Alte discuții în legătură

Prestari servicii intracomunitare ioanatodi ioanatodi Firma din Romania neplatitoare de tva se inregistreaza in Registrul Intracomunitar datorita faptul ca presteaza servicii in spatiul UE si se confrunta cu o ... (vezi toată discuția)
Achizitii intracomunitare intrep.individuala sain sain O intreprindere individuala inregistrata in roi achizitioneaza mere din Ungaria de la o persoana fizica cu cod valid de tva si de la o persoana fizica fara cod ... (vezi toată discuția)
Cerere rambursare tva ue AlexT. AlexT. Care este procedura de rambursare tva dintr-un stat membru UE? Am o factura din Italia emisa cu Tva?Cum recuperez acest tva? Cum se declara ? (vezi toată discuția)