avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1015 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice PFA, II, AF - Persoana fizica ... Neplata asigurarii de sanatate
Discuție deschisă în PFA, II, AF - Persoana fizica autorizată, Întreprindere individuală, Asociaţie familială

Neplata asigurarii de sanatate

Buna ziua.Sunt PFA si de ceva timp nu am mai reusit sa imi platesc contributia la asigurarea de sanatate.Am inteles ca se va proceda la executarea silita.Ce pot face? Cum pot platii esalonat?Imi pot pune sechestru pe locuinta sau executa locuinta?Va rog astept raspuns.Multumesc mult.
Cel mai recent răspuns: Daniela Bolog , Consultant credite si finantari 13:05, 16 Iulie 2012
De cata vreme aveti PFA?
Ati primit notificare de la CJAS? Daca da, trebuie sa achitati suma respectiva in termenul care este specificat, la trezorerie.
Daca nu ati primit notificare de la CJAS, posibil sa primiti de la Finante, deoarece au preluat baza de date de la CJAS la 1 iulie.Mergeti la ANAF si vedeti cat este creanta si incercati sa achitati.
Pana la executare silita mai sunt pasi de urmat si timp ce va trece.
Dvs. ca PFA raspundeti pentru creante cu bunurile si cu conturile care sunt pe numele dvs.
Ultima modificare: Luni, 16 Iulie 2012
Daniela Bolog, Consultant credite si finantari

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cas pfa pentru pensionari Miriam22 Miriam22 Rog sa fiu scuzata! Cred ca din cauza supararii nu am pus intrebarea corect. Am platit impozitul corect. Este vorba de CAS. Mii de scuze. Deci am avut ... (vezi toată discuția)
Pfa-contributia la sanatate pe ultimii 5 ani coman cristina coman cristina Buna ziua! Am tot cautat pe forum subiectul care ma intereseaza si vad ca sunt mute puncte de vedre....si nu mai inteleg nimic .A platit cineva la sanatate pe ... (vezi toată discuția)
Cont plata fnuass pt.cmi Contabilitate sector 4 evoCONTA Contabilitate sector 4 evoCONTA In ce cont se plateste FNUASS pt.medic cu CMI cu domiciliul in sectorul 1? Eu am gasit contul acesta- RO11TREZ7012621050303XXX-Trezoreria sector 1 Pana ... (vezi toată discuția)