avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 911 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Probelma cu vecinul de dedesubt
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Probelma cu vecinul de dedesubt

am o problema…cu un vecin extrem de idiot. Dupa ora 10 daca mergi prin casa bate in teava, daca tragi apa bate in teava…culmea a fost aseara cand in timpul unei pene de curent m-am impiedicat de ceva in casa si am facut zgomot (ora 21.45 aproximativ)…a iesit taranul pe geam si m-a injurat ca la usa cortului…treaba e ca nu e in varsta, are vreo 40 de ani, un caine care latra incontinuu si tot el e cu gura mare. Ce pot face in situatia asta? Stau in chirie, dar nu am dat nici un chef, nu am cine stie ce musafiri, singura chestie nasoala e ca peretii in bloc sunt foarte subtiri. Multumesc anticipat pentru raspunsuri
Cel mai recent răspuns: elga50 , moderator 14:12, 16 Iulie 2012
Mutati-va in alta parte. Nimic nu va tine legat de acel loc.
~ Conținut șters la cerere ~

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Vecin drogat si galagios ( 4,5 ani ani de teroare ) axa111 axa111 Va salut! Undeva in 2014 am achizitionat un apartament in sectorul 4. Ei bine, vecinul de sub mine, m-a terorizat pur si simplu de cand m-am mutat, pana in ... (vezi toată discuția)
Amenintare vecin radu_laudatu radu_laudatu Buna seara! Ma numesc Radu si de doi ani si jumatate m-am mutat impreuna cu sotia si catelul intr-un bloc vechi iar sub mine sta o femeie de 60 de ani care ... (vezi toată discuția)
Buna ziua, ce șanse sunt sa rezolv o problema cu vecinii de ... Stefanc1977 Stefanc1977 Buna ziua . ce șanse sunt sa rezolv o problema cu vecinii de deasupra . nu respecta orele de liniște . copilul tropăie , aruncă bile pe parchet , inclusiv ... (vezi toată discuția)