avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 294 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Impozite, taxe şi timbrul de ... despre impozitul unei masini luata de banca
Discuție deschisă în Impozite, taxe şi timbrul de mediu 2013. Legalitate şi interpretare juridică

despre impozitul unei masini luata de banca

buna ziua , am si eu o intrebare., am avut un logan luat prin banca care a fost luat inapoi de catre aceasta in luna noiembrie 2011, anul acesta prin luna martie banca m-a anuntat ca a vandut masina iar eu am fost in luna mai sa o scot de la impozit. mi #-os-a spun ca sunt obligata sa platesc impozit inclusiv aceste 5 luni din acest an desi am acte care dovedesc ca masina nu mai era in posesia mea din luna noiembrie este adevarat?
Cel mai recent răspuns: Ioana Carp , Avocat 19:14, 18 Iulie 2012
depinde cand a incetat contractul cu banca
Raspuns si explicatii gasiti in acest topic cu aceeasi tema :
www.avocatnet.ro/content/for...

Poate sunt si alte pareri...
acea masina a fost luata de banca prin executare silita in noiembrie 2011 si apoi in martie banca m-a anuntat ca a fost vanduta iar eu am fost la primarie sa o radiez in mai si mi s-a spus ca trebuie sa platesc impozit pentru ea inclusiv luna mai 2012
haideti sa o luam logic:
1. care a fost titlul de proprietate/ utilizare asupra vehiculului? ma refer la cel in baza caruia ati si inregistrat vehiculul la taxe si impozite.
2. Aveti vreun document care sa ateste desfiintarea efectelor titlului de mai sus? cum ar fi o declaratie de rezolutiune/ reziliere
2. ce documente aveti care sa ateste preluarea bunului de catre executor in noiembrie 2011? trebuie sa aveti un proces verbal
in functie de raspunsul dvs., voi reveni

da avem un proces de predare a masinii prin care atesta ca acel bun a fost ridicat si verificat de catre banca

Alte discuții în legătură

Vanzare bun aflat in litigiu de proprietate alinacojoc alinacojoc Buna ziua, Incerc sa va expun pe scurt situatia mea. In noiembrie 2010 am achizitionat de la o firma comerciala cu factura + chitanta o masina. Acest bun a ... (vezi toată discuția)
Inregistrare teren adjudecat la ocpi Vali13 Vali13 Printre documentele necesare inregistrariila OCPI unui teren fara constructie, adjudecat prin executor judecatoresc, de la debitori persoane fizice se afla ... (vezi toată discuția)
Impozit pentru vanzare imobil aleligi aleligi Buna Ziua,am si eu o problema,am pierdut apartamentul la banca ,iar banca la vandut la licitatie,acuma dupa un an ne-a venit sa platim la finante 2000 de lei ... (vezi toată discuția)