buna ziua , am si eu o intrebare., am avut un logan luat prin banca care a fost luat inapoi de catre aceasta in luna noiembrie 2011, anul acesta prin luna martie banca m-a anuntat ca a vandut masina iar eu am fost in luna mai sa o scot de la impozit. mi #-os-a spun ca sunt obligata sa platesc impozit inclusiv aceste 5 luni din acest an desi am acte care dovedesc ca masina nu mai era in posesia mea din luna noiembrie este adevarat?
acea masina a fost luata de banca prin executare silita in noiembrie 2011 si apoi in martie banca m-a anuntat ca a fost vanduta iar eu am fost la primarie sa o radiez in mai si mi s-a spus ca trebuie sa platesc impozit pentru ea inclusiv luna mai 2012
haideti sa o luam logic:
1. care a fost titlul de proprietate/ utilizare asupra vehiculului? ma refer la cel in baza caruia ati si inregistrat vehiculul la taxe si impozite.
2. Aveti vreun document care sa ateste desfiintarea efectelor titlului de mai sus? cum ar fi o declaratie de rezolutiune/ reziliere
2. ce documente aveti care sa ateste preluarea bunului de catre executor in noiembrie 2011? trebuie sa aveti un proces verbal
in functie de raspunsul dvs., voi reveni