avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 456 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... CONTRABANDA CU TIGARI
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

CONTRABANDA CU TIGARI

Un prieten (19 ani) a fost oprit de politisti in timp ce facea contrabanda cu tigari, cam 5.000 de pachete in valoare de 40.000 lei. Momentan e cercetat in stare de libertate.
Ce se va intampla cu el??
Cel mai recent răspuns: Mihai Costache , Avocat 16:18, 16 Iulie 2012
dosar penal, trimitere in judecata, posibila condamnare in functie de circumstante si avocat.
recomand cu tarie angajarea unui avocat in dosare de evaziune si contrabanda, sunt destul de complexe.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contrabanda cu tigari- ce pedeapsa risca? florin_ale2 florin_ale2 am si yo o intrebare un prieten de al meu a fost prins cu tigari de contrabanda vreo 5000 de pachete adik vreo 10 baxuri ce pedeapsa risca?va multumesc (vezi toată discuția)
Contrabanda cu tigari TUDURI_RAZVAN TUDURI_RAZVAN Buna ziua!Am fost prins recent cu tigari de contrabanda in timp ce le transportam cu autoturismul luat in Lesing un numar de 1500 pachete de tigari pe raza ... (vezi toată discuția)
Contrabanda cu tigari ciara ciara Buna,va povestesc ce i sa intamplat tatalui meu si as vrea sa ma ajutati, sa ma linistesc. In data de 5noiembrie a fost sunat de un prieten sa il ajute sa tina ... (vezi toată discuția)