avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 858 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme privind insolvenţa, ... insolventa
Discuție deschisă în Probleme privind insolvenţa, lichidarea judiciară şi falimentul

insolventa

am fost informat asupra inceperii procedurii de faliment simplu.ce repercursiuni are asupra mea in calitate de administrator deorece pe societate si ca persoana fizica nu detin bunuri sau proprietati?
Cel mai recent răspuns: Isabela Elena Adam , Consilier juridic 22:38, 3 Februarie 2009
Buna ziua.Primul pas pe care il puteti face este ca in conformnitate cu dispozitiile art.33 din Legea nr.85/2006 privind procedura insolventei sa contestati in termen de 10 zile de la primirea in copie a cererii creditorului de deschidere a procedurii sa contestati sau sa recunoasteti stare de insolvabilitate.
multumesc pentru mesaj .cert este ca acum nu mai am nici-o posibilitate sa i-mi achit aceste datorii si nu stiu ce ma poate astepta incontinuare
Se va face o analiza a operatiunilor facute de administratorul societatii si se poate atrage si raspunderea administratorului.
De exemplu, daca au fost incheiate contracte de vanzare cumparare si pretul este unul min, nu este unul real se poate cere anularea acestor acte.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Faliment limerom limerom Am cateva intrebari legate de falimentul unei societati comerciale al carui asociat unic si administrator sunt. 1 Care sunt consecintele falimentului in ceea ... (vezi toată discuția)
Insolvabilitate ContSters280612 ContSters280612 Buna ziua, as dori sa stiu daca ANAF poate cere intrarea in insolvabilitate a unui s.r.l. pentru o datorie de 23.000 lei. Multumesc. (vezi toată discuția)
Deschiderea procedurii insolventei glumi glumi Buna ziua. As dori sa stiu daca in cazul unei societati cu raspundere limitata in care sunt 4 asociati este necesar acordul tuturor pentru deschiderea ... (vezi toată discuția)