avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1020 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Contract de recrutare
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Contract de recrutare

In urma cu 1 an si vreo 10 luni am semnat un contract de recrutare cu o societate pentru postul de asistent medical in Belgia. Iata-ma ajunsa aici,acum am ocazia de a lucra intr-un spital insa din cate imi amintesc societatea ma obliga sa raman 2 ani la locul de munca pe care ei l-au contractat. Nu au trecut inca doi ani ci numai 1 an si 8 luni. Contractul nu il mai am ca sa vad ce se poate intampla daca reziliez mai devreme,insa tot ce va pot spune este ca in contractul meu de munca nu este nimic precizat cum ca as fi obligata sa raman 2 ani aici. Ce ar putea sa m-i se intample daca nu respect acesti 2 ani avand in vedere ca nu parasesc Belgia ci doar schimb locul de munca.. Multumesc

Alte discuții în legătură

Revenirea pe post simfony simfony Buna ziua,!Sunt asistenta medicala Apelez la dumneavoastra in cautarea unui sfat competent si a unei solutii de rezolvare a unei probleme pe care o ... (vezi toată discuția)
Neplata drepturilor salariale in belgia iuli3098 iuli3098 Buna ziua. In urma cu doi an -am angajat in functia de manager la o firma ai carui acctionari erau un roman si un belgian. am recrutat personal pentru lucrul ... (vezi toată discuția)
Pensie + grupa a ii-a djcosmin21 djcosmin21 Buna ziua!! am tot cautat pe internet si iata-ma ajunsi la dvs pe forum. Am si eu nevoie de cateva lamuriri, si cred ca dvs ma puteti ajuta.. Mama mea a lucrat ... (vezi toată discuția)