avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 611 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... CREDIT NEPLATIT SI VANZARE APARTAMENT PRIN BANCA
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

CREDIT NEPLATIT SI VANZARE APARTAMENT PRIN BANCA

Buna ziua, va rog daca ma poate ajuta cineva cu un raspuns. Acum cativa ani mi-am facut un card de credit, dar din pacate nu l-am mai putut plati. Iar acum as vrea sa vand un apartament prin Creditul Prima Casa. Apartamentul nu e doar pe numele meu, suntem 4 proprietari,( familia mea) si as dori sa stiu daca exista posibilitatea ca banca sa-mi opreasca banii pe care ii datorez pentru cardul de credit? Noi ne-am gandit ca banca sa vireze banii doar pe numele unuia dintre noi si practic eu nu as avea nici un ban pe numele meu, doar ca nu stiu exact care ar fi situatia. Va rog daca a inteles cineva ceea ce as vrea sa aflu, poate ma poate ajuta cu un raspuns.
Cel mai recent răspuns: gi-jane2 , moderator 17:44, 16 Iulie 2012
Acum, daca obtineti bani din vanzare, veti putea plati.
Daca nu s-a cerut incuviintare de executare silita de la instanta, executorul nu are cum sa ceara blocarea conturilor dvs.
Banii vor intra la dvs in cont, creditorul cumparatorului nu va accepta alte aranjamente

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Blocare conturi bancare c_andreea c_andreea Stie cineva daca se pot bloca conturile la alta banca in cazul unor restante la credite? Si daca da, cat timp dureaza sau cam a cata etapa ar fi asta? ... (vezi toată discuția)
Auto smart28 smart28 buna ziua, as vrea sa cumpar o masina la mana a doua si as dori sa o trec pe numele sotie deoarece eu am un credit la o banca pe care nu l-am achitat si a ... (vezi toată discuția)
Abuz? popalucian popalucian Buna seara. Astazi am aflat ca BEJ Tudorache Catalin Andrei mi-a pus preoprire pe cardul de salariu ( cardul e blocat). Din cate stiu pot opri doar 33% din ... (vezi toată discuția)