avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 760 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general Inregistrare bonuri in decont
Discuție deschisă în Contabilitate în general

Inregistrare bonuri in decont

Buna ziua,

Am primit spre decontare un bon reprezentand piese pentru masina si manopera in valoare de 50 ron, insa bonul nu este fiscal ci este un bon de lucru cu stampila , numar de ordine , data . Se poate inregistra in decontul de cheltuieli?

Va multumesc frumos!
Cel mai recent răspuns: Gabriela Monica Ionescu , Consultant fiscal 22:13, 16 Iulie 2012
Buna seara,

Sigur ca il puteti inregistra in decontul de cheltuieli. S-a efectuat o plata, se justifica cheltuiala, dar este nedeductibila din punct de vedere fiscal, daca nu este insotita de o factura sau un bon fiscal.

Ceea ce aveti Dvs. cred ca este un bon de reparatii/manopera utilizat de un service auto.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pfa-deducere benzina+diurna Silviu_r Silviu_r Am un PFA neplatitor de TVA si imi desfasor activitatea in toata tara. Am contract de comodat pe masina proprie. Am tot citit pe forumuri si in legislatie dar ... (vezi toată discuția)
Decontare bon si factura viov viov e adevarat ca daca bonul fiscal nu are stampila pe verso nu e valabil si daca valoarea lui depaseste 100 lei , atunci e obligatoriu factura ma refer la ... (vezi toată discuția)
Cheltuieli deductibile pfa ContSters166949 ContSters166949 De curand am deschis un PFA cu activitatea principala Administrarea Imobilelor pe baza de contract sau comision. Am facut contrect de comodat pentru apartament ... (vezi toată discuția)