avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1018 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Sanctionarea nerespectarii programului de functionare
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Sanctionarea nerespectarii programului de functionare

As dori sa stiu care este baza legala in virtutea careia o societate comerciala (bar) poate fi sanctionata pentru nerespectarea programului orar de functionare aprobat de primarie si cine este imputernicit sa aplice sanctiunea
Cel mai recent răspuns: Adrian Voican Adrian , Avocat 13:01, 11 Ianuarie 2009
Autoritatile admnistratiei publice locale pot stabili printr-o hotarare programul de functionare a unitatilor de alimentatie publica(baruri, restaurante etc).Prin aceasta hotarare se stabilesc sanctiunile contraventionale pentru nerespectarea acestuia si totodata organe sau persoane indreptatite sa constate si sa aplce sanctiuni pentru nerespectarea acestora(poltia comunitara,etc).Acest drept este oferit autoritatilor admnistratiei publice locale de legea admnistratiei publice locale respectiv legea nr.215/2001 modificata prin LEGEA nr.286/2006

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Bar de zi si bar de noapte isac george isac george cine stabileste programul de functionare al barurilor si in baza carei legi de functionare a barurilor de zi si barurilor de noapte (vezi toată discuția)
Coduuri caen si orar de functionare deiuta deiuta vreau sa deschid un SRL-D, alegand codul CAEn 5610. as vrea sa stiu daca exista o lege care reglementeaza orarul de functionare al unui restaurant, sau este ... (vezi toată discuția)
Program bar Zaleczander Zaleczander Bună ziua. Am un bar într-o comună şi consiliul local, pentru a-mi îngreuna situaţia, a dat o hotărâre prin care nu am voie să îmi ţin barul deschis ... (vezi toată discuția)