avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1186 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Avocaţi şi Admitere ... Admitere Barou 2013: data examenului, bibliografie, ...
Discuție deschisă în Avocaţi şi Admitere în avocatură

Admitere Barou 2013: data examenului, bibliografie, spete, experiente

Buna ziua! Imi poate spune cineva daca pentru 2013 se va da examen de admitere in Barou din noul Cod Civil? Si daca da au aparut deja carti de civil? La drept penal s-a mai schimbat ceva??
Eu incep cu penal - partea generala, ca nu l-am mai studiat din facultate si cred ca subiectele de anul viitor vor fi din aceeasi materie ca anul acesta.
Invat dupa Mitrache (2009), Udroiu (Fise de drept penal - 2012), grile de Udroiu si Codul Penal.
Mi-ar mai trebui o culegere de spete.

La civil nu se stie cate capitole din NCC avem de studiat pentru examen.
boboc a scris:

hello, m-am uitat pe uj si nu am gasit grile+spete decat la procedura civila, va rog daca stiti ceva links pt grile+spete sau curs+grile+spete? Multumesc!:hugall:

[ link extern ]

[ link extern ]

Mi-ar mai trebui o culegere de spete.

[ link extern ]

[ link extern ]

[ link extern ]

:)
Ultima modificare: Joi, 1 Noiembrie 2012
luiza2008, utilizator
@luiza, multumesc, am facut comanda sper sa gasesc spete de asemenea :)
ma poate ajuta si pe mine cineva cu carti pdf penal general-mitrache,special-toader sau penal general si special-udroiu.va multumesc anticipat! adresa de mess:ioana_mary1981@yahoo.com
Buna,

Daca la penal, este stiu din ce autori va trebui sa studiem pentru examenul de anul viitor (in sensul ca acestia nu se vor schimba fata de anul acesta), as dori sa recapitulam la drept civil dupa ce autori "consacrati" sa studiem.

Astfel:
a. G Boroi - Partea generala. Persoanele, ed. a III-a , 2008 (oct 2012).....pentru 2013 ce anume?
b. C. Barsan - Drept civil. Drepturi reale principale, ed. a III-a, 2008 (oct 2012).....pentru 2013 ce anume?
c. Statescu, Barsan - Teoria generala a obligatiilor, ed. a IX-a 2008 (oct 2012).....pentru 2013 ce anume?
d. F. Deak - Tratat de drept succesoral, ed. a II-a, 2002 (oct 2012).....pentru 2013 ce anume?
e. F. Deak - Tratat de drept civil, Contracte speciale, vol. I-II, 2006, vol III 2007 (oct 2012).....pentru 2013 ce anume?

Ma gandeam sa fie autori din Bucureşti, pentru ca ştim ca subiectele sunt formulate dupa opiniile acestora.

Alte discuții în legătură

Admitere inm 2013 ContSters262049 ContSters262049 Deoarece topicul pentru Admitere inm 2013, deschis de un coleg de forum , nu poate fi decat citit, nepermitand adaugiri -o problema tehnica, banuiesc- voi ... (vezi toată discuția)
Inm 2015...admitere!!! madalinaflo madalinaflo Desi poate unii or sa spuna ca este prea devreme,eu cred ca timpul ramas pana la admiterea din 2015 este suficient sa punem impreuna bazele unui examen reusit ... (vezi toată discuția)
Admitere barou 2013 sliv sliv Buna ziua, O intrebare: se da examen admitere barou in ianuarie/februarie 2013 daca (sau nu neaparat) nu iau examenul de acum peste 15% din ... (vezi toată discuția)