Buna ziua,
Va rog sa ma ajutati cu un raspuns la problema mea:
In perioada 2007-2010 am urmat cursurile unei Universitati din Bucuresti, am absolvit in anul 2010, si de atunci incerc sa-mi recuperez diplomele (Bacalaureat+Licenta) si nu reusesc. Contractul semnat cu Universitatea avea valabilitatea 2007-2010, urmand ca la finele contractului, daca eu am respectat toate obligatiile mentionate, ei sa-mi elibereze documentele mentionate. Pe parcursul anilor de studii am achitat toate taxele, nu am nici un fel de debit fata de Universitate. In ianuarie 2012 am achitat si taxa pentru eliberare diploma de licenta si am facut cererea necesara, insa de atunci, de cate ori sun sau merg la Universitate, primesc acelasi raspuns "mai dureaza, ca nu avem timp momentan". Ultima peripetie am avut-o pe 13.07.2012 cand am sunat la facultate si am primit acelasi raspuns si apoi mi s-a inchis telefonul in nas. Am facut pe data de 14.07.2012 o sesizare pe adresa de email a universitatii in care am mentionat toate cele mentionate mai sus si le-am cerut ca in 48 ore sa ma contacteze sa -mi comunice cand pot sa-mi iau documentele. Nici un raspuns.Va rog sa-mi spuneti ce pot sa fac in aceasta sitautie. Caror institutii trebuie sa ma adresez? Le-am comunicat ca ii voi actiona in instanta, insa nu stiu ce presupune acest lucru si cati bani m-ar costa (banii nu prea ma dau afara din casa, si nu-mi prea permit sa platesc avocati sa ma judec cu ei). Este clar ca nu doresc sa rezolve pe cale amiabila situatia. Au dreptul sa-mi retina diploma de bacalaureat? Dupa cunostintele mele vagi, cred ca aceasta speta s-ar incadra si la o plangere penala pentru inselaciune (mi-au promis ca daca platesc taxele si urmez cursurile, voi primi o diploma ......si nu am primit; mi-au promis ca daca achit taxa pentru eliberare diploma, voi primi diploma .....si nu am primit). Practic mi-au luat banii si nu imi ofera nimic in schimb. Ma gandeam sa fac sesizare la Ministerul educatiei, dar nu stiu in ce masura ma pot ajuta. Incep sa cred ca este ceva dubios cu aceast Universitate. Refuz sa cred ca in 2 ani nu gasesc timp sa scoata o diploma din arhiva si sa completeze o diploma de licenta. Multumesc!
Cel mai recent răspuns:
mircea1482 , utilizator
21:11, 16 Iulie 2012