avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 261 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice PFA, II, AF - Persoana fizica ... Obtinere certificat producator agricol
Discuție deschisă în PFA, II, AF - Persoana fizica autorizată, Întreprindere individuală, Asociaţie familială

Obtinere certificat producator agricol

Daca ma poate ajuta cineva cu o lamurire. care sunt conditiile pe care trebuie sa le indeplineasca o persoana pentru a obtine certificat de producator? Acestea sunt diferite de la o primarie la alta? Multumiri.
Cel mai recent răspuns: Mihaela Nevoie , Avocat 00:08, 17 Iulie 2012
Conditiile nu sunt diferite .... trebuie sa aveti rol agricol, declarate terenuri sau animale, se face ancheta pentru a se constata ca cele declarate corespund realitatii si pe baza acestor constatari si a mentiunilor din registrul agricol se poate emite certificat pentru produsele agricole pe care le produceti si pe care doriti sa le comercializati.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Comercializare sirop lavanda CercejaElena CercejaElena Buna ziua, m-ar interesa pentru a putea comercializa siropul de lavanda produs de mine ce formalitati trebuie facute? Detin doar un atestat de producator de ... (vezi toată discuția)
Certificat de producator 233GD69 233GD69 Doresc sa aflu daca pt vanzarea oualor de gaina din gospodarie in piata agroalimentatra am nevoie de certificat de producator , ce acte am nevoie pt eliberare ... (vezi toată discuția)
Certificat de calitate si de producator suc de mere VIITORULCOPIILOR VIITORULCOPIILOR Buna, Produc suc de mere si pt a-l comercializa, unii clienti mi-au cerut certificat de producator si altii certificat de calitate.Imi puteti spune de unde as ... (vezi toată discuția)