avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 919 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice PFA, II, AF - Persoana fizica ... Obtinere certificat producator agricol
Discuție deschisă în PFA, II, AF - Persoana fizica autorizată, Întreprindere individuală, Asociaţie familială

Obtinere certificat producator agricol

Daca ma poate ajuta cineva cu o lamurire. care sunt conditiile pe care trebuie sa le indeplineasca o persoana pentru a obtine certificat de producator? Acestea sunt diferite de la o primarie la alta? Multumiri.
Cel mai recent răspuns: Mihaela Nevoie , Avocat 00:08, 17 Iulie 2012
Conditiile nu sunt diferite .... trebuie sa aveti rol agricol, declarate terenuri sau animale, se face ancheta pentru a se constata ca cele declarate corespund realitatii si pe baza acestor constatari si a mentiunilor din registrul agricol se poate emite certificat pentru produsele agricole pe care le produceti si pe care doriti sa le comercializati.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Certificat de producator 233GD69 233GD69 Doresc sa aflu daca pt vanzarea oualor de gaina din gospodarie in piata agroalimentatra am nevoie de certificat de producator , ce acte am nevoie pt eliberare ... (vezi toată discuția)
Certificat de calitate si de producator suc de mere VIITORULCOPIILOR VIITORULCOPIILOR Buna, Produc suc de mere si pt a-l comercializa, unii clienti mi-au cerut certificat de producator si altii certificat de calitate.Imi puteti spune de unde as ... (vezi toată discuția)
Certificat de producator angelic/// angelic/// pot obtine certificat de producator doar daca sunt trecuta pe rol.multumesc anticipat pte raspuns (vezi toată discuția)