avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 834 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Impozite, taxe şi timbrul de ... Certificat de producator
Discuție deschisă în Impozite, taxe şi timbrul de mediu 2013. Legalitate şi interpretare juridică

Certificat de producator

Doresc sa aflu daca pt vanzarea oualor de gaina din gospodarie in piata agroalimentatra am nevoie de certificat de producator , ce acte am nevoie pt eliberare si in ce conditii se elibereaza . Cu multumiri anticipate , Mit 233GD69
Cel mai recent răspuns: Mihaela Nevoie , Avocat 21:21, 23 Aprilie 2010
Mai intai trebuie sa fiti inregistrat in registrul agricol al localitatii de domiciliu cu pasari, vi se face o ancheta de catre referentii de la biroul agricol si in baza acestora vi se poate emite certificat de producator.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Care sunt conditiile de eliberare a certificatului de producator Ciprian_June_bh Ciprian_June_bh Buna ziua tuturor sper sa ma ajutati cu cateva lamuriri, problema mea este urmatoarea. As dori sa pun varza pentru muraturi si apoi sa o comercializez si nu ... (vezi toată discuția)
Obtinere certificat producator agricol lacrima42 lacrima42 Daca ma poate ajuta cineva cu o lamurire. care sunt conditiile pe care trebuie sa le indeplineasca o persoana pentru a obtine certificat de producator? Acestea ... (vezi toată discuția)
Certificat de producator tomacu_lucian27 tomacu_lucian27 daca am S.R.L. mai am nevoie decertificat de producator pt executarea a 2 sere si a produce legume pt vanzare? (vezi toată discuția)