In baza solicitarii salariatului am depus dosarul de pensionare ANTICIPATA. Dupa 1 luna salariatul solicita retragerea dosarului. Cum se procedeaza in acest caz? Cartea de munca este deja inchisa si depusa la dosar. Cu se redeschide carnetul de munca? Cine face solicitarea? Multumesc
Salariatul trebuie sa faca o cerere catre Casa de pensii prin care solicita restituirea dosarului de pensie pe motivul ca isi continua activitatea.
La cerere anexeaza o Adresa din partea firmei din care sa rezulte ca este de acord ca titularul sa fie mentinut in activitate .
Redeschiderea carnetului de munca se face prin sintagma:
"Continua activitatea in baza aceluiasi CIM prin retragerea dosarului de pensie"
DATA continuarii activitatii este aceeasi cu data la care a solicitat pensionarea anticipata
>In baza solicitarii salariatului am depus dosarul de pensionare ANTICIPATA. Dupa 1 luna salariatul solicita retragerea dosarului. Cum se procedeaza in acest caz? Cartea de munca este deja inchisa si depusa la dosar. Cu se redeschide carnetul de munca? Cine face solicitarea? Multumesc
Multumesc mult! mi-a fost de mare ajutor mai ales ca in legea 19 nu se fac nici un fel de precizari referitoare la acest caz iar la pensii am sunat de trei ori si am primit 3 raspunsuri diferite!
>In baza solicitarii salariatului am depus dosarul de pensionare ANTICIPATA. Dupa 1 luna salariatul solicita retragerea dosarului. Cum se procedeaza in acest caz? Cartea de munca este deja inchisa si depusa la dosar. Cu se redeschide carnetul de munca? Cine face solicitarea? Multumesc