avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 782 soluții astăzi

Marți, 11 februarie, are loc evenimentul: Negocierea colectivă - Alegerea reprezentanților angajaților și provocările practice. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Banii sindicat
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Banii sindicat

Buna ziua,
Am fost concediat cu data de 1.07.2012,eu fiind anuntat de concediere abia pe 15 ,este normal asa ceva?Credeti ca am sanse sa ii dau in judecata?
Va mai intreb daca stiti de banii de i-am contribuit la sindicat aproximativ 20-30 lei pe luna.Ce se intampla cu acesti bani? II pot cere firmei,respectiv in instamta daca nu se rezolva?

Alte discuții în legătură

Concediere pe motiv de lipsa fonduri ptr salarii popa_maria popa_maria Am lucrat la o asociatie sindicala mai multi ani. Acum un an, in septembrie, am fost disponibilizati cativa angajati, pe motiv ca sindicatul respectiv nu mai ... (vezi toată discuția)
Concediere colectiva sau individuala ella000 ella000 Lucrez la o companie cu capital privat care are un numar total de 217 angajati. Intrucat firma trece printr-o situatie dificila din punct de vedere ... (vezi toată discuția)
Concedierea pentru motive care nu ţin de persoana salariatului Emese B. Emese B. Buna ziua, situatia mea este urmatoarea: - in momentul de fata am primit un preaviz prin care am fost anuntata de desfiintarea locului de munca ocupat ... (vezi toată discuția)