avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 518 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Protecţia consumatorului, ... Reziliere contract firma telefonie mobila
Discuție deschisă în Protecţia consumatorului, garanţii şi probleme asociate produselor şi serviciilor

Reziliere contract firma telefonie mobila

Vreau sa va intreb daca justa despagubine ceruta de Vodafone in cazul rezilierii unui Contract este legala ( contract incheiat pe 1 an / fara telefon la oferta )
Cel mai recent răspuns: Ares-3 , moderator 15:02, 17 Iulie 2012

Nici la pretul abonamentului nu ati avut reducere? Sau minute suplimentare etc.? De regula contractele incheiate pe durata determinata sunt insotite de avantaje de genul acesta iar denuntarea unilaterala nu se poate face fara plata unor despagubiri proportionale cu lunile ramase din contract.

Acest articol va poate fi de folos ca sa intelegeti mai bine:
www.avocatnet.ro/content/art...

Clientii Vodafone pot solicita incetarea prezentului contract printr-o notificare adresata Vodafone, cu 30 de zile inainte de data de la care doresc incetarea contractului. Notificarea se face sub forma unei scrisori recomandate cu confirmare de primire.

La incetarea contractului si dezactivarea cartelei SIM, clientii se obliga sa achite toate datoriile catre Vodafone, dar si o despagubire suplimentara pentru incetarea contractului inainte de termen, in cazul in care au beneficiat de oferte promotionale.

nu am primit nici reducere la abonament si nici minute suplimentare
Faceti notificarea despre care scrie mai sus, expediati-o cu confirmare de primire si asteptati sa vedeti ce vor zice.
S-ar putea sa va ceara 12.5 euro pentru fiecare luna de abonament care ar mai fi pana la incheierea contractului (150 euro / 12 luni de abonament = 12.5 euro/luna), insa daca spuneti ca nu ati beneficiat de nicio reducere de pret la niciunul din serviciile lor o reclamatie la Protectia Consumatorilor v-ar ajuta.
Justa despagubire este legala doar in conditiile in care ati beneficat de oferte promotionale.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Reziliere contract orange romania Robert Marian Robert Marian Dragi colegi ma puteti ajuta sa imi intocmesc o cerere cu suport juridic pe care sa o depun la Orange Romania si sa imi reziliez contractul cu ei. Pe scurt, in ... (vezi toată discuția)
Taxa reziliere vodafone 2018 GiHa GiHa Ce parere aveti despre urmatoarea situatie: Este o poveste mai lunga insa am sa sintetizez cat pot, nu mai detaliez felul in care angajatii Vodafone iti ... (vezi toată discuția)
Reziliere contract servicii voce aiulianctin aiulianctin Bună ziua, În luna octombrie a anului trecut, abonamentul mamei a expirat. A fost contactată telefonic de către un angajat Vodafone pentru prelungirea ... (vezi toată discuția)