avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 765 soluții astăzi

Marți, 18 februarie, are loc evenimentul: Procedura de negociere colectivă de la A la Z. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Taxa adeverinta ITM
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Taxa adeverinta ITM

Este normal ca solicitand o adeverinta de la ITM, din care sa reiasa nivelul salariului tarifar la data concedierii, sa mi se perceapa o taxa de 40 lei ?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 14:39, 17 Iulie 2012
Intr-adevar, conform Ordinului M.M.F.P.S. nr.1323/2009, taxa este de 40 lei/document , platibila in contul IBAN al ITM-ului sau direct la casieria institutiei.
Prin urmare , solicitarea acestora este legala .. insa se constata o discriminare intrucat taxa este solicitata numai celor ai caror angajatori nu au avut aprobare de pastrare si completare a carnetelor de munca.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Recuperare vechimea in munca adragan964 adragan964 buna ziua,cum as putea sa-mi recuperez anii de vechime cu adeverinte de vechime sau ceva asemanator(cartea de munca mi-a pierdut-o ultimul patron iar firma nu ... (vezi toată discuția)
Pierdut carte munca dar am o copie a ei tydor tydor Mi se poate reface o carte de munca prezentand o copie a ei ? Va multumesc (vezi toată discuția)
Somaj valentina87 valentina87 imi trebuie o viza din data de23.08.2010 de cand m-am angajat pana la data de 01.01 2011,nu am carte de munca decat o adeverinta de la angajator cu contract de ... (vezi toată discuția)