avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 825 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Funcţionarii publici şi ... Legea 416 /2001
Discuție deschisă în Funcţionarii publici şi problemele lor juridice

Legea 416 /2001

Cum intelegeti acest articol de lege?( art 30 din Legea 416/20012) cine face recuperarea?

(1) Dispoziţia primarului privind acordarea, neacordarea, modificarea, suspendarea, încetarea drepturilor prevăzute de prezenta lege, schimbarea titularului acestora, precum şi deciziile corespunzătoare ale directorului executiv, inclusiv cele de recuperare a sumelor încasate necuvenit, se pot ataca potrivit prevederilor Legii contenciosului administrativ nr. 554/2004, cu modificările şi completările ulterioare

Alte discuții în legătură

Alocatia de sustinere a familiei suspendata Nadiar Nadiar Buna ziua.As vrea sa adresez o intrebare ,la sfarsitul lunii noiembrie am primit o notificare de la primarie ca s-a dispus suspendarea alocatiei de sustinere a ... (vezi toată discuția)
Trebuie sa dau indemnizatia inapoi tatyana292000 tatyana292000 Buna ziua! Am lucrat ca asistent medical la un medic de fam. si pe langa asta sunt si lider avon. Am intrat in indemnizatie de crestere copil de 1 an si 6 ... (vezi toată discuția)
Ajutor incalzire respins diaion diaion Buna ziua.Mi a fost refuzat ajutorul de incalzire pe motiv ca detin doua apartamente.Am facut cerere in orasul unde locuiesc cu sotul meu si 2 copii ... (vezi toată discuția)