avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 823 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Alocatia de sustinere a familiei suspendata
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Alocatia de sustinere a familiei suspendata

Buna ziua.As vrea sa adresez o intrebare ,la sfarsitul lunii noiembrie am primit o notificare de la primarie ca s-a dispus suspendarea alocatiei de sustinere a familiei pe motiv ca nu am mai complectat dosarul.Motivele au fost tot financiare fiindca din trei in trei luni trebuie sa fac doua drumuri la cate 80 de km pentru adeverintele de venit de la financiar.Astazi am strans toate documentele ,am facut si declaratiile notariale si m-am prezentat la primarie unde dosarul mi-a fost respins pe motiv ca este suspendat pe un an de zile .Mai pot face ceva pentru a reintra in drepturi ? Pot ataca aceasta decizie sau argumenta doamnei de acolo sau trebuie sa le spun copiilor ca vor trebui sa renunte la pachetul de scoala ca nu ni-l permitem? Stiu ca suna deprimant dar chiar e ...Multumesc anticipat pentru raspuns .
Cel mai recent răspuns: Nadiar , utilizator 20:43, 20 Decembrie 2016
Dispoziţia scrisă a primarului privind stabilirea sau respingerea dreptului la alocaţie şi decizia directorului de recuperare a sumelor încasate necuvenit se pot ataca potrivit prevederilor Legii contenciosului administrativ nr. 554/2004, cu modificările şi completările ulterioare.

Cererea este scutita de taxa de timbru.
Plata a fost suspendata doar,in notificare se spune ca motivul este ca nu am mai completat dosarul.Decizia de un an mi-a fost comunicata verbal de doamna de la asistenta sociala si nu a vrut sa-mi primeasca dosarul nou.Primarul poate lua decizia de a reprimi dosarul? E doar ca am intarziat cu adeverintele nu de recuperare a unor sume de bani..

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Legea 416 /2001 referent 1 referent 1 Cum intelegeti acest articol de lege?( art 30 din Legea 416/20012) cine face recuperarea? (1) Dispoziţia primarului privind acordarea, neacordarea, ... (vezi toată discuția)
Actiune in contencios-administrativ gilmi gilmi Buna ziua.subiectul acestei intrebari este o actiune in contencios administrativ formulata anul acesta prin care reclamantul a solicitat instantei sa oblige ... (vezi toată discuția)
Cum se poate ataca o decizie de imputare emisa de primarie? adibuta adibuta cum se poate ataca o decizie de imputare emisa de primarie pentru recuperarea asa-zisului prejudiciu cauzat prin incasarea drepturilor speciale ale ... (vezi toată discuția)