avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 390 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... pensionare pe caz de boala
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

pensionare pe caz de boala

am 54 ani cu o vechime in munca de 33 ani ,sufar de mai multe boli printre care si poliartita reumatoida, daca ma pensionez pe caz de boala cam ce pensie voi avea? acum am un salariu de 1200 net.
Cel mai recent răspuns: ana-cer , moderator 18:58, 17 Iulie 2012
Nu se poate face o estimare a pensiei, deoarece aceasta se calculeaza cu toate salariile pe care le-ati avut in cei 33 de ani de munca, plus eventuale sporuri de care ati beneficiat.
Nu are legatura cu salariul actual.
Multa sanatate!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Stagiul necesar pentru pensia de invaliditate andra072009 andra072009 Buna ziua! Am 30 ani, si am fost diagnosticata cu coxartroza iar cat de curand va trebui sa ma operez pentru protezarea soldului.Lucrez din ianuarie 2007 si ... (vezi toată discuția)
Pensionare de invaliditate (pe caz de boala) CristoR CristoR Buna ziua, Mama mea sufera de poliartrita reumatoida si are pensie de handicap incadrata la gr.II accentuat. Mentionez ca este nascuta in data de 13.06.1963 ... (vezi toată discuția)
Care va fi cuantumul pensiei de invaliditate? elena_67 elena_67 Buna ziua! Ma voi pensiona pe caz de boala si ma interesa sa imi spuneti,in masura in care se va mari pana atunci punctul de pensionare ,cam cat as primi eu ... (vezi toată discuția)