avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 760 soluții astăzi

Marți, 18 februarie, are loc evenimentul: Procedura de negociere colectivă de la A la Z. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... spor vechime
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

spor vechime

o societate este obligata sa acorde spor de vechime salariatilor conform ccm la nivel national 2011
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 11:58, 20 Iulie 2012
1. Nu mai exista CCMUNN incepand cu anul 2011.

2. Sporul de vechime se acorda numai daca el este prevazut in CCM aplicabil unitatii sau in Regulamentul intern al acesteia.
O completare:
Sporul de vechime se poate si daca este prevazut in c.i.m. ...:)
deci in anul 2011 nu a ezista ccm la nivel national?
Asa cum vi s-a mai spus , de la 01.01.2011 nu mai exista Contract colectiv de munca incheiat la nivel national.
instanta de judecata mi a stabilit sa precizez daca cf ccm la nivel national pe 2011 se poate acorda sporul de vechime

Alte discuții în legătură

Acordarea salariului mediu pe societate pentru nastere katerina13 katerina13 Buna ziua, am nescut decurand si vreau sa stiu daca am dreptul conf. codului muncii 2011-2014 la acordarea unui salariu mediu pe societate, mentionez ca firma ... (vezi toată discuția)
Indemnizatie nastere copil ing_matza ing_matza Am citit in ccm la nivel national ca la nasterea fiecarui copil mama daca este angajata poate primi de la angajator o indemnizatie egala cu un salariu mediu la ... (vezi toată discuția)
Vechime in munca trinc_carmen trinc_carmen Am lucrat 19 ani si 6 luni la aceeasi unitate privata,o farmacie.Eram angajati mai multi asistenti cu acelasi salar,eu intelegand de aici ca sporul de vechime ... (vezi toată discuția)