avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 595 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Paşapoarte, cărţi de ... Pasaport pierdut si expirat
Discuție deschisă în Paşapoarte, cărţi de identitate, acte de stare civilă - formalităţi, obţinere, probleme

Pasaport pierdut si expirat

Buna ziua ,am o intrebare,prietenul meu locuieste in anglia si are pasaportul expirat si pierdut,il poate face la ambasada in anglia sau trebuie sa mearga acasa,fiindca chiar nu stim ce este de faut?Va multumesc
Cel mai recent răspuns: al1nush2006 , utilizator 18:54, 17 Iulie 2012
Il poate face la Londra, gasiti toate detaliile aici:
[ link extern ]

Retineti ca e nevoie sa declare pierderea la consulat si de asemenea trebuie sa isi faca programare pentru depunerea cererii:

Depunerea cererii se face numai pe bază de programare, de preferat prin e-mail (pasapoarte@roemb.co.uk) programarea poate fi făcută şi direct la sediul Secţiei Consulare sau telefonic.
va multumesc frumos pentru raspuns!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Procura duplicat act de stare civila Aria-104 Aria-104 Bine v-am gasit! Va rog mult sa ma ajutati si pe mine. Imi expira pasaportul simplu electronic peste 2 luni si trebuie sa-l reinnoiesc, dar am o problema acum. ... (vezi toată discuția)
Nepoata mea a implinit 14 ani in anul 2020, iar pasaportul a ... SUPTIRELU SUPTIRELU Nepoata mea a implinit 14 ani in anul 2020, iar pasaportul a expirat in martie 2021.Este cu parintii in Anglia si este in situatia ca nu are document de ... (vezi toată discuția)
Certificat de nastere pentru copil nascut in anglia iulia_pro iulia_pro Buna ziua, Din cate am citit pe forum, am inteles ca unul din documentele necesare pentru obtinerea certificatului de nastere, este, o adeverinta de ... (vezi toată discuția)