avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1418 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Carte funciară - Cadastru, ... intabulare
Discuție deschisă în Carte funciară - Cadastru, Intabulare şi alte formalităţi funciare

intabulare

Ce pot face ca sa schimb intabularea apartamentului meu pentru ca cei de la IGO au gresit si au intabulat vecinul de la scara B pe apartamentul meu iar pe mine m-au intabulat pe apartamentul vecinului. iar vecinul este plecat in Franta.

[Rugaminte moderator: nu mai scrieti cu majuscule, este impotriva Regulamentului de postare si se citeste greu. Multumesc)
Ultima modificare: Marți, 17 Iulie 2012
Ares-3, moderator
Contactati personal registratorul sef de la OCPI responsabil de eroare de intabulare
Pe baza actelor de proprietate depuneti contestatie la biroul de carte funciara pentru indreptarea erorii. Este posibil ca in actul dvs de proprietate sa fie gresit trecuta adresa, ma refer la scara. Verificati ca datele din actul de proprietate sa corespunda cu adresa , strada, numar, scara, etaj, apartament. Sunt situatii in care in acelasi bloc ce are in componenta mai multe scari sa existe numerotare a apartamentelor pe fiecare scara de la nr. 1. Verificati, si functie de certificatul fiscal de la impozite si taxe.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contract de vanzare cumparare adresa imobilului incompleta andrei_rosu23 andrei_rosu23 Buna ziua, Va rog frumos sa imi dati un sfat in urmatoarea speta: parintii mei au achizitionat un imobil in 1996,iar in contractul de vanzare cumparare la ... (vezi toată discuția)
Problema mai delicata - contract de vanzare-cumparare gannofdreams gannofdreams Un prieten de-al meu doreste ca bunica sa sa ii transfere dreptul de proprietate asupra unui apartament. Apartamentul a fost cumparat in anul 1992, printr-un ... (vezi toată discuția)
Cadastru si intabulare valericadragan valericadragan Am vrut sa fac cadastru la apartament si cand surpriza mi s-a respins dosarul pe motivul ca este o gresala , pe apartamentul meu era cadastrul facut de un al ... (vezi toată discuția)