avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 861 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Persoana fizica evaziune fiscala
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Persoana fizica evaziune fiscala

Poate o persoana fizica fi acuzata de evaziune fiscala? Si cum s ar putea dovedi ca aceasta a facut evaziune ? Daca nunare nimic pe numele ei
Cel mai recent răspuns: ContSters44758 , utilizator 08:34, 18 Iulie 2012
In mod evident, dar si pe linie logica, si o persoana fizica poate comite fapte de natura evaziunii fiscale. Spre exemplu obtine venituri pe care nu le eclara, in consecinta aceste venituri nu se impun si neplatind impozitele aferente am si ajuns la evaziune.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Falsul in declaratii - prin omisiune? sorincu sorincu Intrebarea mea este una strict teoretica - si imi cer scuze in avans daca e proasta. Conform CP, falsul in declaratii consta in \"declararea ... (vezi toată discuția)
Evaziun e fiscala Mary355 Mary355 Daca un avocat nu incheie contract de asistenta juridica (dar numele lui apare ca aparator si face motivare apel,deci are activitate in dosar),face evaziune ... (vezi toată discuția)
Dubla impunere ASOCIATIE PROPRIETARI ASOCIATIE PROPRIETARI Buna ziua, Fratele meu este angajatul unei soc. din Malta, cu contract pe 12 luni. Imi puteti spune va rog daca trebuie declarat la fisc plata impozitului ... (vezi toată discuția)