avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1831 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... consecinte prevedere contract credit
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

consecinte prevedere contract credit

Buna ziua,

Am semnat un contract de credit prin care imi iau angajamentul ca venitul, pe perioada derularii acestui contract, sa-mi fie virat in contul meu curent deschis la aceasta banca. Ce consecinte ar apare daca as cere la un moment dat angajatorului virarea in alt mod( numerar) sau la alta banca a venitului lunar?


Alte discuții în legătură

Cont bancar blocat petrubogdsn petrubogdsn Buna ziua. In 2015 a deschis un cont CURENT la BRD. In 2016 a fost deschisa o ancheta penala in care figurez ca inculpat. In baza acestui dosar penal ... (vezi toată discuția)
Cine suporta valoarea comisionului perceput de banca pentru incasarea sumelor din poprire - executare silita ? gheorgheangelica gheorgheangelica Banca Transilvania mi-a perceput un comision de 5 Ron pentru incasarea in contul meu ( creditor) a sumei virate din contul de executorului judecatoresc. Cine ... (vezi toată discuția)
Salariu in contul sotiei smart28 smart28 Buna ziua. Am probleme cu achitarea datoriei catre banci (un credit de nevoi personale simplu). Momentan primesc salariu \"in mana\", insa va trebui sa imi fac ... (vezi toată discuția)