avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 934 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate - partida simplă ... contract in euro
Discuție deschisă în Contabilitate - partida simplă şi obligaţii fiscale declarative pentru PFA, II, AF

contract in euro

Buna ziua. Sint PFA si am incheiat un contract cu un client cu plata in euro. Este vreo problema? Daca am gresit cum pot remedia asta?
A doua intrebare se refera la avansul primit. In contract am specificat ca voi primi avans iar restul sumei de bani la finalizarea contractului. Problema este ca am dat bon pe toata suma si nu pe avans si restul de bani, asa cum am aflat ulterior ca se face. Cum pot remedia greseala asta? Va multumesc.
Cel mai recent răspuns: nicks , utilizator 07:55, 3 Septembrie 2012
Ma poate ajuta cineva?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Inselaciune cu acte legale Lylah Lylah Am fost racolata in magazinul Bucur Obor; dupa achitarea sumei de 70 Ron s-a efectuat fotofrafia de rigoare, dupa care am fost invitata la interviu; aici mi ... (vezi toată discuția)
Somație de platã fãrã temei – cum se procedeazã? AndraProca AndraProca Bună ziua, Am un prieten care e PFA, și care-a încheiat un contract de prestări servicii pe care l-a dus la capăt pe jumătate (și a fost ... (vezi toată discuția)
Greseala de redactare promisiune bilaterala de vanzare cumparare diana8619 diana8619 Am facut luni un contract cu promisiune bilaterala de vanzare cumparare in care actul este redactat .eu cu fratele meu suntem vanzatori acestui apartament iar ... (vezi toată discuția)