avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 608 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Fonduri europene, finanţări ... Fonduri europene pentru cresterea animalelor
Discuție deschisă în Fonduri europene, finanţări nerambursabile, grant-uri

Fonduri europene pentru cresterea animalelor

Buna ziua.Socrul meu detine o microferma cu o suprafata totala de 2200 m2 in componenta careia intra 4 cocini (20 metri lungime/4 metri latime) si un grajd (10 metri lungime/ 4 metri latime). As avea nevoie de sfatul dumneavoastra in ceea ce priveste accesarea de fonduri europene, mai exact pentru ce masura putem aplica si care ar fi costurile preliminarii demararii acestui proiect. Specific ca ne dorim modernizarea acestei ferme, pentru inceput axandu-ne pe cresterea de animale( porcine, bovine, caprine). In aceiasi masura ma intereseaza cum ar fi mai bine pentu accesarea de fonduri sa figureze aceasta microferma pe numele sotului meu ( prin act de vanzare-cumparare, prin mostenire, prin donatie).Sotul meu are 32 ani si studii superioare dar nu in domeniul agricol. Multumesc!
Cel mai recent răspuns: Daniela Bolog , Consultant credite si finantari 15:15, 18 Iulie 2012
Va este de folos sa cititi masura 121 a PNDR
[ link extern ] /
[ link extern ]

Anul acesta nu mai este prevazuta lansarea acestei masuri, dar trebuie sa fiti in tema si sa studiati din timp conditiile pe care trebuie sa le indepliniti, pana la o noua lansare, daca nu s-au epuizat fondurile.
Ultima modificare: Miercuri, 18 Iulie 2012
Daniela Bolog, Consultant credite si finantari

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Proiecte feadr CALIN74 CALIN74 sunt pe ultima suta de metri pt. finalizarea unui proiect pe masura 112 - depunerea documentatiei pt. transa 2 de bani - si as vrea sa stiu cind si daca mai ... (vezi toată discuția)
Vă salut.vecinul de la tara,are un grajd cu multi porci,in jur ... adalbert_d adalbert_d Vă salut.Vecinul de la tara,are un grajd cu multi porci,in jur de 12-16.are și capre.intre grajdul lui și gospodăria mea ne desparte un teren cu lățimea ... (vezi toată discuția)
Masura 141 cristianvrj cristianvrj Buna Ziua...As dori sa ma ajute si pe mine cineva daca se poate in legatura cu masura 141..As vrea sa incep o afacere cu iepuri dar pentru asta am nevoie de ... (vezi toată discuția)