Inca din 2010 am discutat in scris cu CET SA Brasov legat de 3 proprietari care si-au achitat datoriile si se incadreaza in specificatiile Legii 175 / 2010. CET SA fiind in insolventa ne-au plimbat si la firma de insolventa , ca in final aceasta sa ne spuna ca CET are deplina putere de decizie si norme de aplicare pentru trecerea pe pierdere a acestor sume provenite din penalizari.
Dupa amentitare cu procesul si cu plangere penala cei de la CET au trimis un rapsuns prin care in urma adreselor trimise anterior ne cer anumite documente (copii dupa liste de plata si mod de calcul penalitati). Dupa munca de arhiva am depus documentele cerute si desi au trecut 30 de zile de la depunere nu au dat nici un raspuns.
Am discutat cu persoana de la CET de la Juridic si se pare ca ne-a amanant ca unii si altii au fost in concediu, etc. Acum nu mai raspunde la telefon si cred ca ne va amana pe termen nedeterminat.
Avem toata conversatia cu CET Sa si cu firma de insolventa si documentele depuse de noi pentru aplicarea Legii de mai sus. Acum daca vrem fi sa mergem ca Asociatie in instanta pe ce baza legala ii vom da in judecata. Adica care va fi temeiul legal si carei instante ne adresam ?
Sunt de acord ca pana atunci se aplica Legea respectiva, dar noi am mentele trimis toate documentele catre CET pana la acea data, iar ei nu au aplicat Legea cu rea credinta sau din nederinta de a aplica Legea.