avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 407 soluții astăzi
Forum Discuţii diverse Răspunsuri în comunitate Agasare la telefon de cãtre o firmã de tranzacþii ...
Discuție deschisă în Răspunsuri în comunitate

Agasare la telefon de cãtre o firmã de tranzacþii financiare

De câteva luni o firmă de tranzacţii financiare mă agasează în mod constant şi repetat pe telefon, propunându-mi oferte comerciale diverse în domeniu.
La fiecare apel primit transmit operatorului/operatoarei (apelează de pe numere de mobil diverse) că nu mă interesează ofertele lor şi că doresc să nu mai fiu sunat, dar - ca un făcut - apelurile devin din ce în ce mai insistente şi nu mai pot scăpa de nebunii ăştia.
ªtiu ce prevede legea referitoare la prelucrarea datelor cu caracter personal, dar aceasta incriminează numai mesajele pe mail sau cele telefonice (nesolicitate) efectuate de roboţi, nu şi de persoane dintr-un call center.
Am cunoştinţe în domeniu (nu trebuie să mă convingă cineva de "beneficiile" acestui tip de tranzacţii - ştiu cu ce se mănâncă) şi tocmai de aceea nu mă interesează ofertele firmei pomenite.
Există cumva vreo posibilitate legală de a li se interzice efectuarea apelurilor telefonice nesolicitate? (am consultat forumul, blocarea unor numere nu constituie o soluţie).
Mulţumiri anticipate pentru orice răspuns pertinent.
Ultima modificare: Miercuri, 18 Iulie 2012
Ares-3, moderator
Cel mai recent răspuns: marianjianu , utilizator 14:21, 19 Iulie 2012
Si eu am patit la fel, dar cu acesti oameni am procedat altfel: le-am spus ca este ultima convorbire politicoasa si daca ma mai deranjeaza o sa aiba ce auzi. Ghinionul lor au incercat si dupa acest avertisment si au auzit multe. De atunci si a trecut ceva timp, m-au lasat in pace. Incercati si aceasta metoda, deloc politicoasa dar se pare eficienta.
Mulţumesc frumos pentru răspuns. Deja am încercat şi această metodă. :D

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Inregistrare audio sfat! tassard tassard Salut, Am o situatie : Varul meu lucreaza intr-un call center pentru o companie de telecomunicatii si a avut urmatoarea situatie - un client x a ... (vezi toată discuția)
Vanzare prin telefon cu cod cor 333907 ? lymphor lymphor Buna ziua, am primit o oferta de munca intr-un call-center pentru vorbitori de limba italiana. Este vorba de un site pe care se fac rezervari hoteliere ... (vezi toată discuția)
Oferta incarcare cartela mobil BotLaurentiu BotLaurentiu Buna ziua, Pe 31.12.2014 am trimis in jur de 80 mesaje in diverse retele la care am primit raspuns: credit insuficient si obisnuitul mesaj \\"incarca pana la ... (vezi toată discuția)