avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 594 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Funcţionarii publici şi ... Prevederile Legii 285/2010 sunt valabile si in cazul ...
Discuție deschisă în Funcţionarii publici şi problemele lor juridice

Prevederile Legii 285/2010 sunt valabile si in cazul transferului?

Sunt functionar public din anul 1993. Am lucrat la Administratia Finantelor Publice pana in iulie 2011, cand aceasta a fost desfiintata. La data desfiintarii eram incadrata pe post cu studii superioare - inspector principal si beneficiam de prevederile Legii 285/2010 ( media stimulentelor din oct. 2010 a fost inclusa in salariul de incadrare). Din iulie 2011 mi-am luat transferul la primaria din oras tot ca functionar public, dar pe un post cu studii medii - referent superior. Trasnferul a fost efectuat in baza Legii 188/1999.
Intrebarea este daca odata cu transferul as avea dreptul sa beneficiez in continuare de prevederile Legii 285/2010 .
Cel mai recent răspuns: Kyandra , moderator 15:35, 18 Iulie 2012
Nu cred; in cazul transferului, salariul de baza va fi stabilit dupa cel al functiilor similare aflate deja in plata la institutia unde v-ati transferat, indiferent ce salariu ati avut dvs. inainte de transfer.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Salarizarea si promovarea in clasa a functionarilor publici lauratoader2006 lauratoader2006 Buna Ziua, Lucrez in cadrul unei institutii publice de 13 ani, sunt functionar public din 01.03.2005, in cadrul Serviciului Resurse Umane, in functia de ... (vezi toată discuția)
Promovare in clasa functionari publici meri402003@yahoo.com meri402003@yahoo.com Cum se stabileste salariul de baza in anul 2011 pentru functionarii publici care au absolvit studii superioare si au sustinut examenul de promovare in clasa? (vezi toată discuția)
Incadrare functionar public de pe studii medii pe studii superioare elenaalbean elenaalbean Daca un functionar public din admnistratia locala incadrat referent grad profesional asistent absolva studii superioare, cum va avea incadrarea: Inspector ... (vezi toată discuția)