Sunt divortata am un copil de 6 anisori care este in grija mea prin hotarare judecatoreasca, dar desi nu are nici un program de vizitare tatal il mai ia la el, eu fiind de buna credinta.Problema este ca atunci cand copilul are o problema medicala...minora.....el fuge cu masa repede la spital si il inbuiba cu medicamente...ultima oara i a dat antibiotic pentru o vanataie la o unghie de la picior si nu ma intreaba si pe mine.....sunt foarte suparata pentru ca vad ca inconstient face rau acestui copil doar ca sa ma atace pe mine..pentru ca ultima oara cand il rugam sa i nu i mai dea antibiotic copilului ca nu e bine mi a zis ca asa mi trebuie daca nu am grija de el.....Va rog sa mi spuneti ce pot sa fac ...ce drepturi am eu ca mama....si ce pot sa fac sa mi protejez copilul.de aceasta inconstienat a tatalui .......va multumec anticipat...astept cu nerabdare un sfat....
Doamna,
Atunci cand nu avem probleme obisnuim sa le inventam, sau sa hiperbolizam micile incidente. Din ce povestiti eu inteleg ca tatal este supergrijuliu, nicidecum iresponsabil. V-as sfatui sa va linistiti! Rugati-l eventual sa se consulte cu pediatrul copilului inainte de a-i administra vreun medicament.
Nu cred ca e cazul sa fiti atat de ingrijorata.
Grija tatalui este de fapt grija mamei lui.. fosta asistenta medicala care are un obicei prost de a lua medicamente cu pumnul si pt orice stranut se duce la doctor....Eu nu vreau sa mi cresc copilul astfel.....Si daca considerati ca e ceva normal sa i administrezi unui copil antibiotic pentru o vanataie minora la picior si asta inseamna ca esti grijuliu si responsabil......atunci dati mi voie sa va spun ca nu sunt de acord cu dumneavoastra.