avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 781 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Asigurarea de sanatate platita in Franta e recunoscuta ...
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Asigurarea de sanatate platita in Franta e recunoscuta si in Romania?

Buna ziua!
Am un frate care de 2 ani este angajat cu acte in regula pe teritoriul Frantei, unde isi plateste si asigurarea de sanatate. Saptamana trecuta a avut nevoie de spitalizare de urgenta in Bucuresti, in timpul concediului petrecut acasa.
De acolo, la externare, i s-a spus ca asigurarea lui nu este valabila aici si ca va trebui sa plateasca ceva de genul zeci de mii de Ron pentru spitalizare. :(( #-o
Ni s-a sugerat varianta coasigurarii...Parintii nostri sunt pensionari amandoi, iar eu sunt in concediu de crestere copil.
Il putem ajuta noi? Daca nu, poate si cumnatul lui sa il ia pe asigurarea sa?
Va rog sa ma ajutati cu un sfat..
Multumesc anticipat!
O zi buna!

Alte discuții în legătură

In ce conditii financiare poate fi spitalizata o persoana neasigurata Micavas Micavas In ce conditii financiare poate fi spitalizata o persoana neasigurata casatorita cu un asigurat? Conform administratiei spitalului Municipal Bucuresti, un ... (vezi toată discuția)
Bună ziua. rog respectuos sa pun o întrebare. eu sunt rezident ... marele torino marele torino Bună ziua. Rog respectuos sa pun o întrebare. Eu sunt rezident într-o tara din afara UE. Am primit rezidenta pe 5 ani în baza actelor depuse de ginerele ... (vezi toată discuția)
Accident vatamare corporala minora Dan2004 Dan2004 Acum 2 saptamani am accidentat usor o persoana pe trecerea de pietoni. M-am inteles in ziua respectiva cu persoana sa nu mergem la politie ci sa ne lamurim ... (vezi toată discuția)