avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 775 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... de unde as putea recupera cartea de munca
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

de unde as putea recupera cartea de munca

Am lucrat intre 1978-2005 in Romania dupa care am la lucru in strainatate, revenind in tara la inceputul acestui an. Intrebarea este de unde imi pot recupera cartea de munca? De la ultimul angajator sau de la ITM,Sector2 in cazul de fata?
Multumesc
Cel mai recent răspuns: andrew11 , utilizator 17:28, 18 Iulie 2012
Cartile de munca au fost retrase din sistem incepand cu 30 iunie 2011. Ele vor fi pastrate exclusiv in arhive electronice (scanate) si returnate posesorilor de drept.Singura baza de date despre angajatii din Romania este registrul general de evidenta a salariatilor – REVISAL.
Interesati-va la ultimul angajator daca a dus cartile de munca la scanat si daca le-a mai ridicat de la ITM.
Mergeti la ITM Bucuresti si luati legatura cu inspectorul la care a fost arondat fostul angajator si vedeti ce va poate spune despre carnetul dvs de munca
multumesc mult, sper sa fie ok

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Procedura incheiere contract de munca lemonik lemonik Buna ziua. Va rog frumos sa ma lamuriti si pe mine care este in prezent procedura incheierii contractului de munca ? Adica, CM, in cele 3 exemplare, se mai ... (vezi toată discuția)
Cartile de munca mosneanu mosneanu intrebarea mea este ,de la ITM spre firma se dau toate cartile de munca sau doar cele ale angajatilor in prezent,ca nu am cum sa iau legatura cu fosti angajati ... (vezi toată discuția)
Sunt disperata - cum pot intra in posesia carnetului de munca? fag fag am cerut cartea de munca de la firma de la care am plecat in 15 ian 2011#-o ,mi s-a zis ca este la itm ,am facut cerere la itm cu date personale ,am primit ... (vezi toată discuția)