avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 445 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general contabilitate
Discuție deschisă în Contabilitate în general

contabilitate

va rog mult, ajutati-ma cu un raspuns.
sunt PFA in sistem real. Am infiintat 2 puncte de lucru cu aceelasi obiect de activitate. Cum inregistrez in RJIP chitantele si facturile de la cel de al doilea punct de lucru? normal? in ordine cronologica , fara sa specific undeva ca sunt de la punctul de lucru nr. 2?
Operez deschiderea punctului de lucru si continui sa inregistrez bonurile fiscale si chitantele normal in ordine cronologica de la ambele puncte de lucru?
Lucrez in SAGA PS.
Va multumesc anticipat.

Daca, pana acum nu am inregistrat in RJIP nicio chitanta de la plata impozitului trimestrial este o greseala?
am inteles ca este nedeductibila si ca atare nu am inregistrat-o.
va rog sa-mi spuneti ce pot face in situatia asta?
Cel mai recent răspuns: George Moraru , Consultant fiscal 10:14, 19 Iulie 2012
Dat fiind ca ati pomenit numele unui program de conta pentru rezolvarea problemei va sugerez sa ma contactati printr-un mesaj privat (sa nu incalcam regulamentul forumului).

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Ref. inregistrare in rjip ADRIANA-MIHAELA ADRIANA-MIHAELA VA ROG SA-MI SPUNETI CUM INREGISTREZ BONURILE FISCALE IN RJIP? CUM SE INREGISTREAZA UN PUNCT DE LUCRU IN PFA SI DACA POT CONSIDERA CHITANTELE DE DESCHIDERE A ... (vezi toată discuția)
Completare rjip intreprindere individuala MoraruAnca MoraruAnca Buna seara. Am si eu unele nelamuriri, daca se poate sa ma ajute cineva? Am o intreprindere individuala, activitate machior. 1- Produsele care le cumpar le ... (vezi toată discuția)
Intrebari diverse legate activitatea pfa ContSters293469 ContSters293469 Buna ziua, am un PFA infiintat in 2009, suspendat din 2010 pana in mai 2013 cu coduri CAEN 6202- Activitati de consultanta in tehnologia informatiei si ... (vezi toată discuția)