avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 559 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate - partida simplă ... ref. inregistrare in RJIP
Discuție deschisă în Contabilitate - partida simplă şi obligaţii fiscale declarative pentru PFA, II, AF

ref. inregistrare in RJIP

VA ROG SA-MI SPUNETI CUM INREGISTREZ BONURILE FISCALE IN RJIP? CUM SE INREGISTREAZA UN PUNCT DE LUCRU IN PFA SI DACA POT CONSIDERA CHITANTELE DE DESCHIDERE A PUNCTULUI DE LUCRU CA SI CHELTUIELI DEDUC TIBILE?
SUNT PFA .,

MULTUMESC PENTRU AJUTOR.
Cel mai recent răspuns: Popa Adrian , Contabil 08:48, 15 August 2011
Le puteti inregistra in ordine cronologica,pe baza unui decont de cheltuieli .
Si chelt. cu pc. de lucru tot asa le inregistarti.,sunt deductibile..
Sunteti platitoare de tva?
nu sunt platitor de TVA. EU MA REFEREAM LA BONURILE CASE SE EMIT PRIN CASA DE MARCAT. CUM LE INREGISTREZ IN RJIP? LE ATASEZ LA FACTURTA?
MULTUMESC MULT
Le intregistrati ca si incasari din vanzari sau servicii, asta scrieti in Registru. Factura emiteti doar daca va cere persoana care beneficiaza de bun sau serviciu.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Int.ind. cum inregistrez sumele platite pentru achizitia de marfuri? LLAAVVIINNIIAA LLAAVVIINNIIAA Bun gasit! Am deschis la 1 iunie o Intreprindere Individuala. Va rog mult, ajutor pentru urmatoarele situatii: 1. Cum (si unde?) inregistrez sumele platite ... (vezi toată discuția)
Decontare bon si factura viov viov e adevarat ca daca bonul fiscal nu are stampila pe verso nu e valabil si daca valoarea lui depaseste 100 lei , atunci e obligatoriu factura ma refer la ... (vezi toată discuția)
Pfa cu sediul la domiciliu grandanat grandanat Vreau sa-mi infiintez un PFA cu sediul profesional la adresa de domiciliu insa nu sunt eu proprietar pe imobilul in cauza ci parintii mei. In acest caz ce ... (vezi toată discuția)