avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 563 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Hipoacuzie
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Hipoacuzie

Buna seara.Va rog sa ma ajutati in urmatoarea problema:
Mama mea in varsta de 83 de ani sufera de hipoacuzie este pensionara. Va rog sa imi spuneti la ce instituti trebuie sa ma adresez si ce documente sunt necesare pt. intocmirea dosarului si unde trebuie depus, ca mama mea sa beneficieze de pensie pt. handicap. Va multumesc.
Cel mai recent răspuns: elena138 , utilizator 23:08, 10 Ianuarie 2014
Buna seara! Ma numesc Andrei M., am 28 de ani, de profesie inginer electronist, angajat la SC Electrificare CFR SRL si sufar de hipoacuzie bilaterala medie-severa de la varsta de 2- 3 ani. As vrea sa stiu si eu unde si cui trebuie sa ma adresez pentru incadrarea in grad de handicap, precum si pentru pensie de handicap si cel mai important in vederea achizionarii de noi proteze auditive f scumpe (cca 3500 Eur) dar necesare.

Multumesc si toate cele bune!
La Asociatia Nationala a Surzilor din Romania, filiala din localitatea dv. Pentru incadrarea in grad de handicap, va adresati Centrul de Evaluare a Persoanelor cu Handicap, cu documentele eliberate de medicul curant.
Ultima modificare: Vineri, 10 Ianuarie 2014
elena138, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna ziua tomalaura93 tomalaura93 Sunt laura si sufar de o boala de hipoacuzie servera profunda bilaterala peste 120% am fost la casa de pensi sa vada daca pot esi mau trimis antrun grad acolo ... (vezi toată discuția)
Poate primi o pensie de invaliditate? maryuta maryuta Buna seara.Am o fetita de 16 ani care are o hipoacuzie bilaterala severa de la varsta de 7 ani. Poate primi o pensie deoarece este si eleva la liceu.Va ... (vezi toată discuția)
Pensie de invaliditate tudosevictorel tudosevictorel Buna ziua. Unchiul meu are hipoacuzie bilaterala severa dar nu este boala profesionala. As dori sa stiu daca se poate pensiona pe caz de boala .Are vechime 35 ... (vezi toată discuția)