avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 631 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Concediu medical
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Concediu medical

Buna dimineata. Sotia mea este insarcinata in 25 de saptamani. Am vrea ca pana intra in concediul prenatal, undeva la jumatatea lunii februarie dupa cunostintele noastre, sa-si mai ia niste zile de concediu medical de la doctorul ginecolog care ai supravegheaza sarcina. De aici am 2 probleme:

1) Cate zile de concediu medical poate sa ai acorde dr. ginecolog ?
2) La cate saptamani (luni) se intra legal in concediul prenatal pentru ca am vazut diferite raspunsuri pe aceasta tema ?

Multumesc mult anticipat !!!
Ultima modificare: Luni, 12 Ianuarie 2009
shumy, utilizator
Cel mai recent răspuns: zzenovia , utilizator 20:08, 12 Ianuarie 2009
Multumesc mult de tot!
Medicul de familie nu poate da decat 14 zile , urmand sa faca trimitere catre medicul specialist . Medicul ginecolog iti poate da , daca este nevoie 30 de zile , apoi poate sa-l prelungeasca .

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cand pot intra in prenatal? andreeaclaudia888 andreeaclaudia888 Buna ziua, am citit legea referitoare la concediul de prenatal cu cele 126 de zile din care minim 42 trebuie sa fie pastrate dupa nastere. Sunt in saptamana ... (vezi toată discuția)
Acordarea concediului prenatal corynusha01 corynusha01 As dori sa stiu daca se poate acorda concediu prenatal de catre medicul de familie si mai devreme de 32 de saptamani de sarcina.Spre exemplu eu am 30 de ... (vezi toată discuția)
Cine acorda concediul prenatal? danut_pisicut danut_pisicut Este adevarat ca medicul de familie nu poate acorda concediu prenatal mai devreme de 7 luni si 10 zile in baza recomandarii de catre medicul ginecolog al ... (vezi toată discuția)